Wijffels Tilburg

Werken en vergaderen

Complete inrichting van werkplekken en vergaderruimtes.


De manier waarop wij werken en vergaderen verandert. De sfeer wordt steeds informeler, werkplekken worden flexibeler ingericht en het belang van ergonomisch werken wordt meer en meer erkend. Of u nu op zoek bent naar een moderne of meer traditionele inrichting van uw kantoor: wij adviseren u graag. 

Alles voor kantoor

Bij Wijffels Tilburg vindt u alles voor een complete inrichting van werk- en vergaderplek. Van eenvoudig tot zeer exclusief meubilair: voor elk budget bieden wij een oplossing. 

Ook voor de complete aankleding van kantoor en werkplek kunt u bij ons terecht. Dit geldt voor eenvoudige accessoires als kabelgoten en monitorsteunen tot (lade)kasten, digitale borden, beamers en zelfs verlichting en beplanting. 

Flexibel werken en vergaderen

Zowel werken als vergaderen wordt informeler. In plaats van lange vergaderingen aan de traditionele ovale tafel wordt tussen het werken door kort vergaderd aan een statafel of in een loungehoek. 

Ook de zit-/statafel neemt hierin een steeds belangrijkere plaats in. Dit is een tafel die zo in hoogte verstelbaar is dat u er zowel zittend als staand aan kunt werken. 

Ergonomisch werken

De zit-/statafel is de toekomst als het gaat om ergonomisch werken. Het menselijk lichaam is niet ontworpen om hele dagen zittend door te brengen. Beter is om afwisselend zittend en staand te werken en dat kan dankzij deze speciaal daarvoor ontworpen bureaus. 

Lees meer over ergonomisch werken.

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken