Ergonomisch meubilair en advies

We zijn gespecialiseerd in ergonomisch kantoormeubilair en kunnen je op dit gebied dan ook uitgebreid adviseren. Desgewenst leveren we een complete ergonomische kantoorinrichting: van in hoogte verstelbare bureaus tot elektrisch verstelbare zit-statafels, en van dynamische zitkrukken tot 3-dimensionale bureaustoelen. Graag informeren we je over de mogelijkheden en inventariseren daarbij eventuele problemen op de werkplek. Zo zorgen we er samen voor dat jij en jouw medewerkers voortaan ergonomisch kunnen werken.

 • Swopper

  Swopper

  Aeris
 • Backapp

  Backapp

  BackApp
 • Ergomedic 100

  Ergomedic 100

  Wagner
 • Ergobalance 6060

  Ergobalance 6060

  Rovo

Afstellen werkplek

Een goede werkhouding is van belang om prettig en gezond te werken. Hier vind je meer informatie over het afstellen van je werkplek zodat werkgerelateerde gezondheidsklachten voor een groot deel kunnen worden voorkomen. Zorg ervoor dat je stoel, het bureau, de computerapparatuur en de werkhouding in orde zijn. Zorg daarnaast voor voldoende pauzes en wissel beeldschermwerk af met andere bezigheden.

Ergonomische zitten

Je vindt in ons assortiment ergonomische bureaustoelen, krukken en stahulpen van verschillende merken. Allemaal gaan ze uit van de ‘bewegend zitten’ techniek. Door lang stil te zitten in dezelfde houding kun je stijf worden of nek- en rugklachten krijgen. Door ‘bewegend te zitten’ ben je ongemerkt voortdurend aan het balanceren en dus in beweging. Hierdoor blijven je spieren soepel. Bewegend zitten is uitermate geschikt voor mensen met rug- of nekklachten, maar het werkt ook preventief.

Hieronder tref je een aantal producten aan, maar ons aanbod is veel uitgebreider. In onze showroom kun je kennismaken met onze ergonomische producten en indien gewenst kun je deze producten ook thuis of op kantoor uit proberen, zodat je de juiste keuze maakt.