Ben je benieuwd naar de juiste zithouding en wil je dus ergonomisch werken? Een goede zithouding is belangrijk, want je wil geen rug- of nekklachten overhouden aan je werk. De ergonomische werkplekken van Wijffels Tilburg zijn daarvoor de perfecte oplossing. Met onze verstelbare bureaus, dynamische krukken en 3-dimensionale bureaustoelen maken we het je mogelijk om de juiste houding aan te nemen. Benieuwd naar welke ergonomische meubels bij jouw kantoor passen? Bekijk dan snel ons volledige assortiment.

 • Swopper

  Swopper

  Aeris
 • Backapp

  Backapp

  BackApp
 • Ergomedic 100

  Ergomedic 100

  Wagner
 • Ergobalance 6060

  Ergobalance 6060

  Rovo

Ergonomisch werken en advies van Wijffels Tilburg

We zijn gespecialiseerd in ergonomisch kantoormeubilair en kunnen je op dit gebied dan ook uitgebreid adviseren. Desgewenst leveren we een complete ergonomische kantoorinrichting: van in hoogte verstelbare bureaus tot elektrisch verstelbare zit-statafels, en van dynamische zitkrukken tot 3-dimensionale bureaustoelen. Graag informeren we je over de mogelijkheden en inventariseren daarbij eventuele problemen op de werkplek. Zo zorgen we er samen voor dat jij en jouw medewerkers voortaan ergonomisch kunnen werken.

Ergonomische kantoorinrichting

Op deze pagina vind je een aantal van onze producten voor een ergonomische kantoorinrichting. Naast de producten die je hier ziet hebben we een uitgebreider aanbod. In onze showroom kun je kennismaken met onze ergonomische producten. Indien gewenst kun je deze producten ook thuis of op kantoor uitproberen, zodat je de juiste keuze maakt. Voor een ergonomische kantoorinrichting hebben we bij Wijffels alle producten die je nodig hebt.

Afstellen werkplek voor ergonomisch werken

Een goede werkhouding is van belang om prettig en gezond te werken. Voorkomen is beter dan genezen en daarvoor bieden we je meer informatie over het afstellen van je werkplek, zodat je werk gerelateerde gezondheidsklachten voor een groot deel kan voorkomen. Zorg ervoor dat je stoel, het bureau, de computerapparatuur en de werkhouding in orde zijn. Zorg daarnaast voor voldoende pauzes en wissel beeldschermwerk af met andere bezigheden. Heb je nog producten nodig die het ergonomisch werken stimuleren? Maak dan nu een afspraak of kom langs bij Wijffels!

Whatsapp ons