Wij’ van ‘Wij’ffels hebben al meer dan 30 jaar een passie voor alles wat te maken heeft met het inrichten van bedrijven. In 1989 zetten mijn ouders, Lauran en Marion Wijffels, al de eerste stappen in de wereld van de kantoor- en projectinrichting. In de loop der jaren bouwden ze aan het fundament van ons huidige bedrijf en dat deden ze niet zonder succes. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig leverancier in totaaloplossingen voor kleine, middel- en grote bedrijven.

Sinds 2003 ben ikzelf werkzaam binnen ons bedrijf en stippel ik de route naar de toekomst uit. Wij zetten ons dagelijks in om de wensen van onze (potentiële) klanten te realiseren; één team, één doel, één taak! We zijn dus een (h)echt familiebedrijf, een persoonlijke benadering is bij ons vanzelfsprekend.

‘Groot genoeg om in te kunnen springen op grote of kleine verzoeken van onze klanten en klein genoeg om het altijd de persoonlijke aandacht te geven die het verdient’.

Niet zelden start een klant bij ons met de aanschaf van één werkplek, al dan niet met gebruikte kantoormeubelen. Deze klanten en kleine projecten zijn voor ons net zo waardevol als de grotere projecten. Groeien deze bedrijven, met nieuwe wensen? Dan groeien wij gewoon met ze mee! Meteen een groter project op het gebied van kantoorinrichting? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Bekijk eens onze recente referenties, het zijn stuk voor stuk juweeltjes.

Wij houden van een persoonlijke benadering. We zitten graag met onze klant om te tafel en brengen wensen en eisen helder in beeld. Daarna bekijken we samen alle mogelijkheden en komen we tot een eindresultaat waar niet alleen wij, maar ook onze klanten, trots op zijn. ‘Voor minder doen we het niet!’ Wij leggen je graag meer uit over onze werkwijze.

Naast kantoor- en projectinrichting hebben we een ruim assortiment aan kantoorartikelen. Allen te vinden en te bestellen via onze webshop. Vandaag besteld, betekent morgen in huis. Onze slogan is niet voor niets ‘Wijffels Tilburg – alles voor kantoor’!

Kevin Wijffels

Medewerkers Wijffels Tilburg

 • Kevin Wijffels

  Kevin Wijffels

  Algemeen Directeur
 • Jolien Oorthuijs

  Jolien Oorthuijs

  Interieurontwerp
 • Geertje de Ruiter

  Geertje de Ruiter

  Accountmanager
 • Lotte Trommelen

  Lotte Trommelen

  Commercieel Medewerker
 • Carolien van Wezenbeek

  Carolien van Wezenbeek

  Administratie
 • Sandy Wolfs

  Sandy Wolfs

  Receptie / Kantoorartikelen
 • Yaron Vleesch du Bois

  Yaron Vleesch du Bois

  Commercieel Medewerker
 • Lotte Vervoorn

  Lotte Vervoorn

  Commercieel Medewerker
 • Paul Sewpersad

  Paul Sewpersad

  Logistiek manager
 • Thomas Brocken

  Thomas Brocken

  Logistiek
 • Roy Horsten

  Roy Horsten

  Logistiek
 • Frans Timmermans

  Frans Timmermans

  Logistiek

Dank aan de grondleggers van Wijffels

 

Lauran en Marion Wijffels zijn de grondleggers van ons bedrijf. Zij zijn ruim 30 jaar geleden begonnen met de verkoop van kantoormeubilair en kantoorartikelen, vanuit huis in Berkel-Enschot.
Tegenwoordig zijn zij geen directe collega’s meer maar ambassadeurs voor ons bedrijf. Wij kunnen doen wat wij doen dankzij Lauran en Marion, en daar zijn we ze dankbaar voor.

Lauren en marion stoel verstellen
Whatsapp ons