Wijffels Tilburg

Ontvangst en receptie

Met dit meubilair zorgt u voor een goede eerste indruk bij klanten en relaties.


Met een mooie ontvangstruimte geeft u bezoekers een goede eerste indruk. Wijffels Tilburg verzorgt graag de complete inrichting van uw ontvangstruimte en/of receptie. 

Standaard of maatwerk

Een balie is vaak het belangrijkste onderdeel in uw ontvangstruimte. Deze bepaalt ook vaak direct de sfeer. Het is niet voor niets dat veel bedrijven kantoormeubilair graag op de balie afstemmen, of andersom. Zo zorgt u dat uw gehele kantoor echt een geheel wordt. 

De collectie standaard balies waar u uit kunt kiezen is erg groot, maar desgewenst kunt u ook een balie op maat laten maken. Wij werken hiervoor samen met professionele interieurbouwers uit de regio. 

Entreemeubilair

Luxe entreemeubilair, beplanting en verlichting zorgen voor een sfeervolle ontvangstruimte die bezoekers zich thuis laat voelen in uw organisatie. Afhankelijk van uw budget en de sfeer die u wilt creëren bieden wij een groot aantal stoelen, banken en zithoeken voor uw entree. 

In samenwerking met ervaren partners kunnen we bovendien ook overige aankleding als beplanting en verlichting voor u verzorgen. 

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken