De kantine wordt een steeds belangrijkere ruimte voor bedrijven. De werknemers vervullen een belangrijke rol binnen je bedrijf en je wilt ze tijdens de pauze of voor en na het werk een mooie en sfeervolle ruimte bieden om te kunnen pauzeren.  Kantinemeubilair moet natuurlijk wel tegen vocht en vuil kunnen. Daarom is het kantinemeubilair dat wij aanbieden niet alleen modern en stijlvol, maar ook altijd gemaakt van eenvoudig te reinigen en vochtbestendige materialen.
Wij leveren een compleet assortiment kantinemeubilair voor elk budget. In ons assortiment vind je onder andere kantinetafels en -stoelen, statafels en barkrukken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Praktijkcase kantine

Voor P&M Express hebben we naast de kantoorinrichting ook de kantine mogen verzorgen. Na het inventariseren van de wensen zijn we begonnen met tekenen. Op basis van de tekening en een moodboard van de voorgestelde producten, zijn we samen in gesprek gegaan. Zo hebben we een definitieve keuze gemaakt voor de indeling, de producten en de kleuren. Met de onderstaande beelden krijg je een goed beeld van de stappen die we samen hebben gezet: van ontwerp tot realisatie.

Whatsapp ons