Eén van de belangrijkste elementen in de kantooromgeving is uiteraard de bureaustoel. Op bureaustoelen wordt veel tijd doorgebracht en verkeerd zitten kan voor klachten zorgen zoals RSI, rugklachten en concentratieverlies. Dit wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Kom naar Wijffels Tilburg voor de juiste bureaustoel!

Bureaustoelen Tilburg

Wij hebben een groot assortiment bureaustoelen waardoor we voor iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Bij het kiezen van een bureaustoel is een goed advies erg belangrijk want een goede bureaustoel, in combinatie met de juiste houding, voorkomt eerdergenoemde klachten. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt als het gaat om een bureaustoel. Een proefplaatsing behoort daarom bij ons tot de mogelijkheden. In de fotogalerij vind je een aantal sfeerfoto’s van diverse bureaustoelen.

De juiste bureaustoel

Het kiezen van een goede bureaustoel is erg belangrijk. Als je werk voornamelijk bestaat uit kantoorwerk, breng je het grootste gedeelte van de dag door op je stoel. De kwaliteit en comfort van je bureaustoel is dus cruciaal. Met een juiste werkhouding voorkom je klachten zoals concentratieverlies en rugklachten. Een verkeerde werkhouding kan ook leiden tot RSI. Bij ons vind je bureaustoelen van verschillende merken zoals Wagner, Rovo, Interstuhl, Wilkhahn en Giroflex. Deze merken maken producten van hoge kwaliteit. De stoelen gaan dus lang mee en beschikken over de juiste functionaliteiten voor de beste zithouding. Zo worden rugklachten voorkomen.

Bureaustoelen kopen

Wil je bureaustoelen kopen? Alle bureaustoelen in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en kennen een garantie tot 10 jaar. Zo kun je er vanuit gaan dat je stoelen koopt van een goede kwaliteit. Mocht het onverhoopt toch tegenvallen? Dan heb je nog 10 jaar garantie. Wanneer je naar onze showroom komt in Tilburg of wanneer je een aanvraag doet bij onze buitendienst helpen we je met veel plezier. Wij adviseren je graag!

 

Whatsapp ons