U vindt in ons assortiment diverse ergonomische bureaustoelen van vier verschillende merken. Allemaal gaan ze uit van de ‘bewegend zitten’ techniek. Door lang stil te zitten in dezelfde houding kunt u stijf worden of nek- en rugklachten krijgen. Door ‘bewegend te zitten’ bent u ongemerkt voortdurend aan het balanceren en dus in beweging. Hierdoor blijven uw spieren soepel. Bewegend zitten is uitermate geschikt voor mensen met rug- of nekklachten, maar het werkt ook preventief.

Proefplaatsing

Hieronder vindt u een overzicht van de merken die wij aanbieden. Voor advies op maat nodigen wij u graag uit in onze showroom.
Enkele van onze ergonomische bureaustoelen kunt u zelfs vrijblijvend uitproberen op uw werkplek.

Neem gerust contact met ons op voor een proefplaatsing.

Hiervoor vindt u enkele voorbeelden uit ons assortiment ergonomische bureaustoelen:

1. Aeris: Swopper

 

2. Back-app: efficiënt voor uw rug


3. Aeris: OYO, ergonomisch en elegant

 

4. Rovo Ergo-Balance: dynamiek in uw zithouding

 

5. Dondola: de gezondste Wagner bureaustoel ooit

 

Lichamelijke klachten

Op kantoor wordt veel zittend achter de computer gewerkt. Doordat iemand lange tijd in dezelfde houding zit, kunnen lichamelijke klachten ontstaan aan het bewegingsapparaat (de nek, schouders, knieën en rug in het bijzonder). Overigens kunnen deze klachten natuurlijk ook ontstaan door andere werkzaamheden, zoals zwaar magazijnwerk of als iemand juist langere tijd moet staan.
Om deze klachten te voorkomen adviseren wij de juiste ergonomische aspecten op voorhand in acht te nemen en toe te passen op de werkplek. Uiteraard geldt daarbij ook dat het ‘nooit te laat is’ om aan de persoonlijke gezondheid van u of uw medewerkers te werken.

Ergonomisch werken

‘Ergonomisch werken’ komt u in verschillende vormen tegen op een kantoor. Wordt er gewerkt met een computer, muis, toetsenbord en beeldscherm? Zitten u en uw medewerkers de hele dag op uw bureaustoel? Staan deze meubelen op de juiste manier afgesteld? Is het kantoor voorzien van de juiste ergonomische accessoires zoals monitorarmen en zit-sta bureaus? Dit zijn vragen die belangrijk zijn voor het maken van een inventarisatie ten behoeve van een goede ergonomische werkplek.

Ergonomische zitten

Je vindt in ons assortiment ergonomische bureaustoelen, krukken en stahulpen van verschillende merken. Allemaal gaan ze uit van de ‘bewegend zitten’ techniek. Door lang stil te zitten in dezelfde houding kun je stijf worden of nek- en rugklachten krijgen. Door ‘bewegend te zitten’ ben je ongemerkt voortdurend aan het balanceren en dus in beweging. Hierdoor blijven je spieren soepel. Bewegend zitten is uitermate geschikt voor mensen met rug- of nekklachten, maar het werkt ook preventief. Het is dus van belang dat u en uw medewerkers in de juiste houding gaan zitten en af en toe de werkplek verlaten om te bewegen. Zorg er ook voor dat u na een hele dag achter de computer te hebben gezeten, ’s avonds uw polsen en armen rust geeft.

Whatsapp ons