Wijffels Tilburg

Directiemeubilair

Alles voor het inrichten van een luxe kantoor voor de directie.


Hoewel er in veel bedrijven tegenwoordig weinig onderscheid meer is tussen werkplekken van directie en personeel, bieden wij nog steeds een ruime collectie luxe directiemeubilair, van klassiek tot modern. 

Luxe uitstraling

Directiemeubilair is over het algemeen wat groter dan standaard meubilair en heeft een wat luxere uitstraling. Directiestoelen zijn vaak gemaakt van leer. Voor bureaus en vergadertafels kunt u onder andere kiezen uit hout en glas. 

Directiemeubilair

Directiemeubilair geeft de kantoorruimte een stijlvolle en luxe uitstraling. Directiemeubilair heeft een mooie, stijlvolle afwerking en zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Directiemeubilair kan natuurlijk door het gehele kantoor worden geplaatst en niet alleen in het directiekantoor.

Directiemeubelen

Onder directiemeubelen vallen natuurlijk het bureau en de stoel voor de directie, maar wij kijken verder dan alleen het bureau en de stoel. Voor een directiekantoor kan het passend zijn om een vergadertafel met stoelen te hebben, ook deze bieden wij in een ruime collectie aan, in diverse materialen en opties, zoals met of zonder wieltjes. Daarnaast kan een kast waarin belangrijke dossiers in op kunnen worden geborgen ook een goede toevoeging zijn aan een directiekantoor.

Directiekantoor meubelen

Zo kunnen verschillende meubelen in worden gezet om het directiekantoor helemaal af te maken.

Wij helpen u graag een sfeervol directiekantoor in te richten. 

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken