Wijffels Tilburg

Bureaustoelen

Een van de belangrijkste elementen in de kantooromgeving is uiteraard de bureaustoel. Verkeerd zitten kan voor klachten zorgen als RSI, rugklachten en concentratieverlies. Wijffels heeft een groot assortiment bureaustoelen zodat we voor iedereen een passende oplossing kunnen bieden. In de fotogalerij treft u een aantal sfeerfoto's van diverse bureaustoelen aan. Bij een bureaustoel is een goed advies erg belangrijk, een goede bureaustoel voorkomt rugklachten.  Een proefplaatsing van de bureaustoel behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken

Hieronder vindt u slechts een selectie van ons assortiment. Bent u op zoek naar iets speciaals, heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken? Wij adviseren u graag.

Wagner
Wijffels huismerk
Wagner
Giroflex

De juiste bureaustoel

Het kiezen van een goede bureaustoel is erg belangrijk. Wanneer u namelijk heel de dag zittend achter uw bureau werkt, is het belangrijk dat uw bureaustoel van voldoende kwaliteit is. Met een juiste werkhouding voorkomt u klachten zoals concentratieverlies en rugklachten. Ook kan een verkeerde werkhouding leiden tot RSI. Het is daarom belangrijk om een goede bureaustoel uit te zoeken. Bij Wijffels vindt u bureaustoelen van verschillende merken zoals Wagner, Almachair, Rovo en Giroflex. De bureaustoelen in het assortiment van Wijffels zijn van goede kwaliteit.

Bureaustoelen voor op kantoor

Wanneer u op kantoor werkt, is de kans groot dat u het grootste deel van de dag achter uw bureau zit. Natuurlijk is het belangrijk dat u zelf een goede werkhouding aanneemt, maar een hoge kwaliteit bureaustoel kan hier zeker aan bijdragen. Bent u op zoek naar bureaustoelen voor op kantoor? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan bureaustoelen. U kunt bij ons onder andere kiezen uit verschillende merken, kleuren en modellen.

Wijffels heeft voor ieder kantoor een passende oplossing. Op deze pagina vindt u een kleine selectie van ons bureaustoelen assortiment. Indien u op zoek bent naar bureaustoelen voor op uw kantoor, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u uw wensen en welke bureaustoel hier het beste bij aansluit.

 

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken