Een balie is een zeer specifiek product wat altijd in een bepaalde ruimte ingepast moet worden. Wij leveren vanuit onze standaardcollectie diverse balies die in elke gewenste maat of kleur gemaakt kunnen worden. Naast deze standaardcollectie kunnen wij uw balie ook, naar uw eigen wensen en ideeën, op maat maken. Om een goed beeld te krijgen kunnen we een receptie op 3D tekenen, om samen tot de receptie te komen die aan uw wensen voldoet.

De receptie (en daarmee uw balie) is het eerste wat uw gasten zien als zij bij u binnenkomen. Een eerste indruk, daar krijgt u geen tweede kans voor. De balie is niet alleen een belangrijk, maar ook een specifiek product. Een balie moet vrijwel altijd in een bepaalde ruimte ingepast worden.

Balies leveren wij vanuit onze standaardcollectie. Deze kunnen in elke gewenste maat of kleur gemaakt worden. Kunt u geen keuze maken uit de standaardcollectie? Dan kunnen wij uw balie, naar uw eigen wensen en ideeën, op maat maken.

Visualiseren hoe uw receptie er straks uit komt te zien, is soms lastig. Daarom hebben wij de mogelijkheid om uw receptie in 3D te tekenen. Op die manier ziet u snel of de receptie volledig aan uw wensen voldoet.