Voor het prachtige authentieke pand van Aorta Business Intelligence in Loon op Zand hebben wij een nieuwe inrichting mogen verzorgen.
In de kantoren is gekozen voor duo werkplekken van Voortman met akoestische scheidingswanden. Het voordeel van deze duo werkplekken is dat wij de kabels heel mooi kunnen wegwerken, kabel management noemen we dat. De beplanting en vloerkleden zorgen voor een aangename werksfeer en de beplanting realiseert daarnaast een natuurlijke afscheiding tussen de werkplekken. Het was voor ons een feest om zo’n mooi pand van een mooie inrichting te voorzien.

Aorta Business Intelligence aan het woord

“Met de inrichting van ons geweldig mooie nieuwe kantoor zijn we niet over  één nacht ijs gegaan. We willen graag dat onze werkomgeving een verlengstuk is van waar we voor staan. We willen graag kwaliteit leveren vanuit een inspirerende omgeving op basis van langdurige samenwerking met onze klanten en partners. Met het ontwerp onder de arm vonden we bij Wijffels een partner die écht met ons meedacht naar oplossingen die bij ons passen. Vervolgens werd er keurig geleverd volgens afspraak en planning. Ook werden onze vragen binnen no-time beantwoord.  Wat wil je nu nog meer?”

Leander van Dongen, Eigenaar 

Whatsapp ons