Wijffels Tilburg

Conferentiestoelen

Conferentiestoelen ofwel vergaderstoelen zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben dan ook diverse modellen van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Er zijn bijpassende conferentiestoelen bij de diverse bureaustoelen die we aanbieden, maar ook losse modellen. In de fotogalerij kunt u diverse uitvoeringen bekijken.

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken

Hieronder vindt u slechts een selectie van ons assortiment. Bent u op zoek naar iets speciaals, heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken? Wij adviseren u graag.

De Valk
FP Collection
Giroflex
OMG office grey
Zuiver
OMG office grey

Conferentiestoelen

Zoekt u comfortabele conferentiestoelen? Wij bieden een ruim assortiment conferentiestoelen aan. Deze stoelen zijn goed in te zetten ineen conferentieruimte of -zaal of in de vergaderruimte. Al de stoelen die u hier ziet zijn in te zetten als conferentie- en vergaderstoel, aangezien hier eigenlijk niet echt verschil tussen zit. Wij zijn nog steeds van mening dat het goed is om voor de aanschaf van uw kantoormeubilair deze uit te testen en dan met name stoelen. Zo ook de conferentiestoelen, zo kunt u bij ons in de showroom eens komen testen hoe de conferentiestoelen zitten en ze komen bekijken. Ook behoort het tot de mogelijkheden om de proefplaatsing te krijgen van onze stoelen.

Vergaderstoelen

Afhankelijk van uw wensen kunt u juist graag een gestoffeerde vergaderstoel willen hebben, waar u uren op kunt vergaderen. Deze hebben een hoog zitcomfort en zijn ook mogelijk met armleuningen. Deze zijn verkrijgbaar als wat simpelere stoeltjes met een gestoffeerde zitting en/of rugleuning. Maar we hebben ook wat luxere conferentiestoelen, zoals leren vergaderstoelen. Maar u kunt ook juist voor in de conferentiezaal lichte, aan elkaar vast te klikken stoelen wensen. Denk hierbij aan kunststof vergaderstoelen. Deze zijn ook nog eens gemakkelijk en snel schoon te maken. Daarnaast hebben we ook nog verschillende opties als onderstel, zo hebben we vergaderstoelen met vier stoelpoten, maar ook glijdoppen of wielen. Daarnaast zijn ze uiteraard ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Productieve conferentie en vergadering

Zithouding heeft effect op de gezondheid van uw rug en uiteindelijk de gehele gezondheid, dus dit geldt niet alleen bij bureaustoelen, maar ook tijdens het zitten op conferentiestoelen. Om mensen effectiever en geconcentreerd te houden is het dus van belang om goede conferentiestoelen te hebben met een hoog zitcomfort. Als u comfortabel op de stoel zit, zal u zicht beter kunnen focussen op de conferentie. Zo ook uw werknemers of andere mensen die aanwezig zullen zijn. Let dus bij het uitzoeken van een vergaderstoel op stoelen met een goede rugsteun, ook de zithoogte is van belang.

Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze showroom zodat we kunnen kijken wat het beste bij uw wensen en kantooromgeving past.

 

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken