Ervaar jij werkplek-gerelateerde klachten zoals rugklachten, concentratieverlies en RSI? Dan is het tijd om na te denken over een zit sta bureau. Bij Wijffels Tilburg hebben we allerlei soorten zit sta bureaus voor elk type kantoor. Benieuwd naar deze super handige werkplekken? Lees dan snel verder voor alle informatie.

Zit sta bureau elektrisch

Zit sta bureaus zijn er in alle soorten en maten, maar niet elk bureau sluit perfect aan bij de inrichting van jouw kantoor. Wijffels Tilburg levert bureaus naar de wens van de klant. Zo kan je altijd bepalen hoe groot de bureaus moeten zijn, welke kleur ze moeten hebben en hoeveel je er moet hebben. Daarom zorgen wij niet alleen voor zit sta bureaus van de beste kwaliteit maar ook dat ze perfect aansluiten op datgene wat de klant wil uitstralen. Daarnaast hebben we zit sta bureaus die elektrisch te besturen zijn.

Voordelen zit sta werkplek

Iedereen wil natuurlijk lekker kunnen werken zonder afgeleid te worden door pijntjes en kwaaltjes. Deze klachten worden veroorzaakt door te lang en te veel zitten. Zoals eerder benoemd kan een zit sta werkplek dat voorkomen. Deze soorten bureaus maken het bewegen namelijk een stuk makkelijker. Voordelen van een zit sta werkplek zijn het voorkomen of tegengaan van rugklachten, het makkelijker kunnen weglopen wanneer je staand aan het werk bent, een hogere productiviteit, het voorkomen van ziektes en tot slot het efficiënter kunnen vergaderen. Genoeg voordelen dus om een zit sta bureau voor jouw kantoor te overwegen. Ga jij ook voor gezond werken in de toekomst?

Sta zit bureau kopen

Overtuigd geraakt na het lezen van de voordelen van een sta zit bureau? Wacht dan niet en kom snel langs bij onze showroom in Tilburg. Wijffels Tilburg levert verschillende sta zit bureaus van diverse merken. Door de hoge diversiteit van onze bureaus hebben wij de perfecte werkplek voor jouw kantoor! Weet je niet zeker of een sta zit bureau iets is voor jouw kantoor en vraag je jezelf af of dit wel de klachten voorkomt? Maak dan snel een afspraak.

Whatsapp ons