Belangrijke beslissingen worden vaak genomen aan het directiemeubel.

Daarom is het belangrijk dat uitstraling, klasse en design samenkomen in dit meubel. Elke managementwerkplek stelt nu eenmaal zijn eigen eisen en elke manager heeft zijn eigen stijl. Daarbij zijn onze managementwerkplekken uitstekend te combineren met onze management- en vergaderstoelen.

Kies je voor comfort en luxe of liever voor strak en eigentijds? De werkplek kan ook al een hele andere uitstraling krijgen door bijvoorbeeld voor een andere kleur te kiezen. Veel van onze directiemeubelen zijn als serie leverbaar waardoor je het volledige kantoor in dezelfde stijl kunt inrichten. Dit geeft de juiste uitstraling aan je kantoor. Een serie directiemeubilair kan bestaan uit een bureau, opbergruimten, bureaustoel, vergaderstoelen, vergadertafels en loungesets.

Maar niet elke directiekamer hoeft te worden ingericht met één samenhangende serie. Soms is het combineren van verschillend kantoormeubilair ook erg inspirerend en zo kan er ook meubilair hergebruikt worden. Daarbij letten we er wel op dat het meubilair in één kamer ook één geheel vormt.

Je kunt bij ons geheel naar eigen wens jouw directiemeubilair samenstellen. Wij helpen je hier graag bij.

Whatsapp ons