‘Thuiswerken is een blijvertje, dus werkgever doe er snel wat aan’, zo kopte het Financieel Dagblad. We hebben de afgelopen maanden noodgedwongen veel thuisgewerkt als gevolg van de pandemie. Uit onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid blijkt dat de meeste werknemers ook na de coronacrisis minimaal één tot drie dagen thuis willen blijven werken.

Als werkgever heb jij ook voor jouw werknemers die vanuit huis werken de verantwoordelijkheid voor een werkplek die aan de eisen van de Arbowet voldoet.

Je mag de ruimte in de werkkostenregeling aanspreken om een thuiswerkplek in te richten. Dit kan met en zonder eigen bijdrage van de werknemer. Mooie bijkomstigheid: De werkkostenregeling is dit jaar verruimd. Mocht je als werkgever nog ruimte hebben in deze regeling, dan is nu het juiste moment om deze aan te spreken.

Wij hebben de afgelopen periode vele thuiswerkplekken mogen inrichten en houden daarbij rekening met jouw budget.

De kracht van Wijffels Tilburg op het gebied van thuiswerkplekken

• Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte thuiswerkplekken
• Van enkel een toetsenbord tot een complete thuiswerk inrichting
• Koop of lease is mogelijk
• Van 1 thuiswerkplek tot 100+
• Levering op afspraak, wanneer het jou uitkomt
• Levering door onze eigen monteurs
• Levering in de gewenste ruimte, met een instructie
• Zeer snelle levertijd
• Verkoop business to business en aan particulieren

Project Thuiswerkplek

Een lokale woningbouwvereniging klopte bij ons aan om voor haar medewerkers (ook thuis) een goede en ergonomisch verantwoorde werkplek te creëren. Samen met de facility manager van de organisatie hebben we een mooi pakket samengesteld dat aan de medewerkers is aangeboden.
Middels een op maat gemaakte catalogus kunnen de medewerkers hun thuiswerkplek helemaal zelf samenstellen. De thuiswerkplek bestaat uit een bureau, bureaustoel en indien gewenst uitgebreid met een voetensteun, laptopstandaard en een draadloze muis en toetsenbord.
De maatvoering en de kleurcombinatie van het bureau kan de medewerker zelf kiezen, zodat het letterlijk en figuurlijk ‘past in het eigen interieur.’ Door deze snelle en efficiënte werkwijze, hebben we voor deze opdrachtgever binnen afzienbare tijd ruim 75 thuiswerkplekken naar volle tevredenheid geleverd.

Heb jij ook behoefte aan één of meerdere thuiswerkplekken? We denken graag met je mee!