Wijffels Tilburg

Zitmeubilair

Compleet assortiment stoelen en krukken voor elke ruimte op kantoor.


Velen van ons brengen een groot deel van de werkdag zittend door. Een goede bureaustoel is dan ook onmisbaar voor een goede, gezonde werkhouding. Daarnaast vindt u bij ons veel meer soorten stoelen en krukken voor elke ruimte binnen uw bedrijf. 

Goed zitten is erg belangrijk

Ergonomie staat bij Wijffels Tilburg voorop, zeker als het om stoelen gaat. Kantoorstoelen dienen aan enkele wettelijke eisen te voldoen. Wij hanteren de NPR 1813 norm die maten hanteert die specifiek op de Nederlandse beroepsbevolking zijn gericht. 

Maar wij gaan een stap verder en bieden steeds meer ergonomische bureaustoelen aan. Dit zijn stoelen die uitgaan van de ‘bewegend zitten’-techniek. Lees meer over ergonomisch werken

Soft seating

Een absolute trend in moderne kantoren is ‘soft seating’. Dit is comfortabel, zacht loungemeubilair dat steeds vaker wordt ingezet als luxe entreemeubilair of bijvoorbeeld als een flexibele vergaderplek. Wijffels Tilburg helpt u graag het comfortabele zitmeubilair te vinden dat u zoekt. 

Wij denken met u mee

U kunt natuurlijk bij ons terecht voor een enkele bureaustoel, maar we vinden het vooral erg leuk om met u mee te denken over specifieke oplossingen voor uw kantoor. Of het nu om een klein zithoekje gaat of om de complete inrichting van een nieuw pand.

Wij werken onder andere met zitmeubilair van Wagner, Topstar, Gyroflex en Rovo, maar gaan ook graag voor u op zoek naar een nieuwe leverancier om aan uw specifieke wensen te voldoen. 

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken