Wijffels Tilburg

Zit-sta werkplekken

Steeds vaker komen werkplek-gerelateerde klachten naar voren als RSI, rugklachten en concentratieverlies. Arbodiensten zijn eenduidig in hun advies en managers met praktijkervaring onderschrijven de effectiviteit van zit-sta werkplekken. Ergonomen benadrukken dat het gezond is om 20% van de effectieve werktijd te staan. In Scandinavische landen zijn ruim 70% van de werkplekken inmiddels als zit-sta uitgevoerd. Wij leveren zit-sta werkplekken van diverse merken waarvan een aantal te zien is in de fotogalerij met sfeerfoto's.

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken

Hieronder vindt u slechts een selectie van ons assortiment. Bent u op zoek naar iets speciaals, heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken? Wij adviseren u graag.

Back App Wheels geel
BackApp
Back App Wheels geel
Ergo Bolt
Ergonice
Ergo Bolt
Ergo Lift
Ergonice
Ergo Lift
Ergo Move 88
Ergonice
Ergo Move 88

Zit sta bureau

Zit-sta werkplekken worden steeds populairder en een zit sta bureau is een goed ergonomisch alternatief voor de traditionele bureaus. Het belangrijkste bij een zit-sta bureau is dat u kunt afwisselen tussen het zitten en staan achter het bureau. Zo wordt er voldoende afgewisseld tussen werkhoudingen. Ons assortiment bevat zit sta bureaus dus u handmatig kunt verstellen, maar ook elektrisch verstelbare sta zit bureaus te vinden. Hier zijn verschillende standen in te stellen, die het bureau onthoudt. Zo kan de hoogte van het bureau regelmatig worden versteld. Dit maakt het ergonomisch werken makkelijker en kan het zit sta bureau gemakkelijk worden versteld als er meerdere mensen aan hetzelfde ergonomische bureau werken. Een ander voordeel van de elektrische zit sta bureau is dat hij dus na eenmalig af te stellen altijd goed zal staan en hij snel op de juiste positie staat.

Zit sta stoel

Om een complete zit sta werkplek te creëren mag een speciale zit sta stoel niet missen. Een zit sta stoel koopt u naar wens in eigen samenstelling van opties, kleuren en afmetingen. De ergonomische zit-sta stoelen van Wijffels zijn de perfecte oplossing voor de afwisselingen tussen het zittend en staand werken. Bij een ergonomische zadelkruk gaat u vanzelf in een natuurlijke werkhouding zitten. Omdat de kruk geen arm- en rugleuning heeft wordt u gedwongen een betere zithouding aan te nemen. Onze zit sta stoelen gaan allemaal uit van de ‘bewegend zitten’ techniek. Ongemerkt bent u op deze manier steeds bezig met balanceren en bent u onbewust de gehele dag aan het bewegen.

Complete zit sta werkplekken

Voor een complete zit sta werkplek bent u bij Wijffels aan het juiste adres. Wij bieden zowel elektrische bureaus, zit-statafels en sta zit stoelen. Zowel elektrisch als handmatig verstelbaar. En u kunt uw eigen set samenstellen. U kunt inspiratie op komen doen in onze ruime showroom en verschillende zit en sta werkplekopties komen bekijken. Wij hebben alles voor een ergonomische zit sta werkplek. Ook mag u altijd bellen als u vragen heeft of als u persoonlijk advies wenst. 

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken