Wijffels Tilburg

Afdrukapparatuur

Bent u op zoek naar een nieuwe printer, scanner, copier of multifunctional? Dan bent bij Wijffels Tilburg aan het juiste adres. Wij bieden een compleet assortiment aan afdrukapparatuur; van een eenvoudige fax tot uitgebreide multifunctional, zowel koop als lease, met of zonder een servicecontract.

Persoonlijk advies
De aanschaf van een machine lijkt vaak moeilijk door alle mogelijkheden en merken van machines. Na een inventarisatie van uw behoefte zorgen wij voor een advies op maat. Belangrijk hierbij is om de totale kosten tijdens het gebruik in de gaten te houden. Naast de aanschaf van de machine krijgt u immers ook te maken met een prijs per afdruk die minstens zo belangrijk is.

Maak een afspraak voor advies op maat of bel ons: 013 - 544 08 40. 

Brother en Kyocera
Wijffels is al jaren dealer van zowel Brother als Kyocera afdrukapparatuur waardoor we voor elke vraag een passende oplossing kunnen bieden. Op deze manier kunnen we een totaalassortiment bieden van eenvoudige printer tot zware laser multifunctional. 

Zowel Brother als Kyocera beschikt over een uitstekende service-afdeling die bij eventuele problemen direct een oplossing bieden. Op verzoek kunnen wij ook apparaten van andere merken aanbieden. 

Voordelige toners en cartridges
Om extra kosten te besparen kiest u voor voordelige toners en inkcartridges van ons huismerk Quantore. U kunt deze direct bestellen in onze
webshop. Door middel van de supply selector die u aan de linkerkant vindt kunt u eenvoudig de juiste artikelen voor uw printer vinden. 

Uiteraard zijn onze huismerk cartridges van zeer goede kwaliteit. U heeft op Quantore inkt & toner cartridges 100% garantie.

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken