Wijffels Tilburg

Referenties

Met gepaste trots tonen wij u hier een aantal voorbeelden van bedrijven die wij voorzien hebben van kantoormeubilair. Dit zijn zowel grote-, als midden- en kleinbedrijven. Wij kunnen een compleet pand voor u restylen en gaan graag met u in gesprek om te kijken wat passend is voor uw bedrijf. Onderstaande sfeerbeelden spreken voor zich. Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente projecten.

 

Wijffels Rabobank TilburgRabobank Tilburg

In 2015 hebben we voor Rabobank Tilburg een compleet nieuw interieur verzorgd. Er lag een mooie uitdaging om het nieuwe pand aan De Spoorlaan te voorzien van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting. Gebaseerd op het ontwerp van de architect, heeft dit geleid tot een vooruitstrevend interieur waar we trots op zijn.

Klik hier om meer foto's te bekijken.

 

 

 

Wijffels provincie Noord-BrabantProvincie Noord-Brabant

De fijne samenwerking met Provincie Noord-Brabant te ‘s-Hertogenbosch dateert al sinds 2008. Dit heeft geresulteerd in verschillende servicegerichte opdrachten. Van het leveren van bureaus, banken, kasten tot compleet op maakt gemaakt meubilair. Alles uiteraard in samenspraak met de klant. 

Klik hier om meer foto's te bekijken.

 

 

 

Wijffels Regionale huisartsen co÷peratieZorggroep RCH Midden Brabant

Voor de Zorggroep Regionale Coöperatie Huisartsen Midden Brabant te Tilburg hebben we complete zit-sta werkplekken verzorgd. Hierdoor kunnen de werknemers bij RHC afwisselen tussen het zitten en staan achter het bureau. Dit zorgt voor optimale variatie in werkhoudingen. 

Klik hier om meer foto's te bekijken.

 

 

 

Wijffels PauwRPauwR

PauwR is een online marketing- en mediabureau in Tilburg waarvoor wij een compleet nieuwe inrichting hebben verzorgd. De klant wilde graag een interieur dat ontmoetingen en overleg stimuleert. Ook mocht het pand frisser, jonger en inspirerender worden. Het interieur is ontworpen door Studio’OW. 

Klik hier om meer foto's te bekijken.

 

 

 

Wijffels Diagnostiek BrabantDiagnostiek Brabant

In 2016 hebben we voor Diagnostiek Brabant te Tilburg de complete inrichting verzorgd in samenspraak met een interieurstylist. Zowel de entree als alle werkplekken hebben een totale make-over ondergaan. Wat ons betreft; missie geslaagd!

Klik hier om meer foto's te bekijken.

 

 

Wijffels Sluyter LogisticsSluyter Logistics Tilburg

Voor Sluyter Logistics Tilburg hebben we het complete interieur in het kantoorpand mogen verzorgen. De levering van stoelen, kasten, bureaus, en tafels heeft de inrichting een compleet nieuwe uitstraling gegeven. Vooral de moderne, maar toch warme look van de vergaderruimte springt in het oog!

Klik hier om meer foto's te bekijken.

 

 

Wijffels Administratie- en advieskantoor GijbelsAdministratie- en advieskantoor Gijbels

Voor administratie- en advieskantoor Gijbels hebben we het complete meubilair voor de directiekamer, kantine en de werkplekken verzorgd. Het was een leuk project mede doordat AAG in een mooi historisch pand zit in Riel.

Klik hier om meer foto's te bekijken.

 

 

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken?
013 544 08 40

Afspraak maken